Ingrijirea profesionala a tenului din confortul casei tale

Inovatorul brand FOREO are in portofoliu un produs exceptional, bazat pe o tehnologie avansata – FOREO BEAR. Acest dispozitiv de masaj facial, cu micro-curent, de la marca suedeza de skintech, aduce o noua perspectiva asupra ingrijirii pielii tale!

Combinand microcurentul cu pulsatiile T-sonice, dispozitivul creeaza fermitate pielii astfel incat sa fie mai tanara si mai fina. Stimulii transmisi inmoaie pielea, in timp ce impulsurile T-Sonice elibereaza tensiunea musculara a fetei si astfel se netezesc liniile fine si ridurile. BEAR are o intensitate a micro-curentului mai puternica, care este potrivita pentru intreaga fata si este singurul dispozitiv de ingrijire a piele cu micro-curent din lume, care este echipat cu un sistem anti-soc pentru un tratament maxim sigur si confortabil.

Dispozitivul inteligent duce starea pielii la un nivel cu totul nou. Tehnologia sa unica intareste pielea, modeleaza contururile si confera pielii un aspect tanar. BEAR are un „plan de exercitii” exceptional de 3 minute numit Total Facial Knockout, care se concentreaza in principal pe pometi, frunte, gat si zona maxilarului. Celelalte patru programe sunt disponibile atunci cand utilizati dispozitivul manual.

PRINCIPALA TEHNOLOGIE A DISPOZITIVUL BEAR

ANTI SHOCK SYSTEM Acest sistem integrat, unic, regleaza automat intensitatea microcurentului transmis in functie de rezistenta pielii la socuri electrice, blocand astfel socurile si asigurand astfel nu numai siguranta maxima, ci si rezultate mai bune. Sistemul inovator BEAR Anti-Shock atinge acest lucru datorita senzorilor inteligenti care detecteaza si masoara rezistenta pielii la socuri de 100x pe secunda. Pe baza constatarilor, regleaza automat puterea microcurentului pentru a se potrivi cel mai bine pielii tale.

MICROCURENT PENTRU FERMITATEA PIELII

Datorita intensitatii sale reduse, tehnologia cu microcurent este un mod sigur si nedureros de a crea fermitate pielii si de a defini trasaturile fetei. Dispozitivul BEAR distribuie energie in piele prin doua sfere metalice, care sunt modelate pentru a trata confortabil atat zonele mai mari, cat si liniile fine.

Deoarece pulsatiile T-Sonic permit o mai buna absorbtie a substantelor active, se recomanda utilizarea dispozitivului BEAR in combinatie cu un ser special. Serumul SERUM SERUM de la FOREO este ideal in acest scop, ceea ce va va ajuta sa profitati la maximum de tratamentul cu microcurent.


Cum se foloseste BEAR pentru a obtine cele mai bune rezultate?

Dispozitivul  BEAR trebuie utilizat in combinatie cu serumul SERUM SERUM de la FOREO. Acest serum, care se aplica pe intreaga piele a fetei si a gatului inainte de a utiliza dispozitivul BEAR, este un gel conductor esential care este sigur pentru transmiterea eficienta a microcurentilor in piele.

1. Dispozitivul BEAR este complet sigur si respecta pielea si nevoile sale, astfel incat poate fi utilizat in fiecare zi, dimineata sau seara. Este important sa mentineti un interval de 24 de ore intre utilizari.

2. Utilizare recomandata: de cinci ori pe saptamana, maxim o data pe zi, timp de 60 de zile. Apoi de 2 pana la 3 ori pe saptamana pentru a mentine rezultatele.

Dispozitivul FOREO BEAR este disponibil in culoarea fuchsia si acum, de asemenea, exclusiv in versiunea mint pe notino.ro

You May Also Like