Hot sneakers –  10 modele must-have în tendințe

Dacă iubești fashion-ul și bunul gust în general, probabil te regăsești și tu printre genul acela de oameni care și-au imaginat ce outfit-uri vor purta odată ce va veni căldura. Ei bine, acum că timpul a sosit, e important să nu-ți limitezi stilul doar la rochii și sandale, ci să optezi și pentru un aer mai practic și comod, unde sneakerșii sunt în centrul atenției.

Ultimele colecții epantofi sunt elaborate exact cu gândul de a te ajuta să ai look-uri de milioane, care sunt și confortabile. Astfel, pentru zilele în care poate timpul nu e de partea ta, optează pentru o pereche de adidas Gazelle sau New Balance și ținuta ta va căpăta un plus stilistic instant. Dacă însă nu ești dispusă să porți ceva ce ”are toată lumea”, brandul Veja este o alternativă destul de cool – sneakerșii Venturi Alveomesh sau Recife Logo Chromefree fiind două opțiuni superbe.

Ceea ce e interesant la aceste ultime colecții, este cum epantofi are o gamă atât de variată încât e imposibil să nu îți găsești ceva. Mai mult, chiar dacă nu ești dispusă să cheltuiești o parte considerabilă din economii, există și variante cu preț mai mic, dar la o calitate la fel de bună. Două exemple sunt sneakerșii de la Skechers și Levi’s, care pot fi piesa statement din întregul look, prin culorile îndrăznețe.

Nu în ultimul rând, știm cât de mult îți dorești să fii la curent cu cele mai noi tendințe în fashion – aici se află un alt motiv bun pentru care ar trebui să descoperi întreaga colecție epantofi. Pe lângă sneakerșii standard, care sunt perfecți pentru orice ocazie, te poți bucura și de încălțăminte mai sportivă, croită pentru mișcare (pe care tu o poți folosi fie cu acest scop, fie pentru a oferi un twist ținutei tale). Printre modelele care ne duc direct cu gândul la Săptămâna Modei de la Copenhaga se numără Salomon Supercross, Salomon Xa Pro, Asics Trail Scout și Hoka Speedgoat. Pe lângă lejeritatea de mișcare și confortul de neimaginat pe care și-l oferă, aceste perechi se remarcă imediat prin culorile inedite și stilul neobișnuit. Și crede-ne pe cuvânt, dacă ai curajul să le asortezi cu rochii sau fuste, vei atrage toate privirile!

Acestea sunt doar o parte din perechile de încălțăminte care ne-au atras atenția. Dacă ești dornică să descoperi care dintre ele se asortează perfect cu garderoba ta, vizitează epantofi.ro.

You May Also Like