Him Platinum si Him Deepwater, noile fatete ale masculinitatii de la Victoria’s Secret

Intr-o magie densa care eleveaza simturile, Victoria’s Secret lanseaza in luna iubirii doua arome proaspete, curate si increzatoare, create pentru El si adorate de Ea. VS HIM Platinum si VS Him Deepwater reprezinta contopirea pamantului cu apa, unde eleganta se intrepatrunde cu senzualitatea, iar mirosul puternic nu il exclude pe cel proaspat si fin.

VS Him Platinum are la baza un mix format din 3 arome unice, care impreuna formeaza un parfum seducator, dar fresh in acelasi timp. Acesta se deschide prin notele de piper Sichuan, care se lasa descoperite sub forma unei arome surprinzatoare de lamaie. Muschiul de stejar din compozitie aduce un aer proaspat, dar care mangaie pielea printr-o finete bogata, ca mai apoi sa fie concluzionat de catre frunzele de violete ce lasa o semnatura masculina unica, unde mirosul intens este imblanzit de catre notele subtil florale. Este combinatia ideala dintre putere si eleganta, iar prospetimea clasica se intalneste cu note lemnoase pentru a crea o aroma senzuala, dar neasteptat de fina.

La celalalt capat, o ploaie acvatica asupra padurilor adanci isi face aparitia, luand nastere VS Him Deepwater. Acesta se deschide cu note de bergamota inghetata, unde hibridul de lamaie si portocale ofera o aroma curata si energizanta, care este intensificata mai apoi de catre salvia albastra, ce vine cu subtonuri fructate si proaspete pentru un efect racoritor. Facut din distilarea cu grija a frunzelor si a crengutelor de Cedru Nord-American, aceasta ultima nota, da viata intregii formule, imbracand parfumul intr-o senzualitate nemarginita, unde calitatea sa magnetica ofera o noua fateta a masculinitatii prin mirosul sau lemnos si rafinat. 

Parfumurile Victoria’s Secret destinate Lui vin la pachet cu o calitate extrema ce eleveaza simturile, unde calmul fascinant al marii se uneste cu puterea magnetica a pamantului, iar rezultatul intens ofera o senzualitate eleganta si atragatoare. VS Him Platinum si VS Him Deepwater sunt rodul unor fuziuni reconfortante ale celor mai fine si unice arome, ce provoaca dependenta.

Descopera parfumurile VS Him Platinum si VS Him Deepwater in magazinul Victoria’s Secret din Baneasa Shopping City.

You May Also Like