FOREO isi extinde aria de produse!

FOREO, lider in domeniul beauty-tech la nivel mondial, celebreaza in acest an cea de-a 10-a aniversare ca pionier in industria frumusetii. Pentru a marca acest moment, brandul a decis sa lanseze un concept ambitios ce inglobeaza o serie de rutine suedeze de infrumusetare. 

 „Am cautat intotdeauna cum putem imbina pasiunea pentru cercetare cu realizarea propriu-zisa a solutiilor odata ce le-am descoperit”, spune Filip Sedic, Founder si Chief Innovation FOREO. „Acest mod de gandire reprezinta o abordare care implica mai multe tehnologii si moduri de lucru in acelasi timp, fiindca frumusetea suedeza nu se refera doar la naturalete, ci si la eficienta”, continua Sedic.

Actiunile FOREO din ultimul deceniu au fost definite prin inovatie. Odata cu lansarea acestei game de ingrijire suedeza, FOREO a revolutionat din nou industria prin formule avansate si o intelegere profunda a nevoilor clientilor.

Atunci cand sunt utilizate impreuna cu aceasta gama noua de produse, dispozitivele FOREO imbunatatesc semnificativ absorbtia ingredientelor active. Un duo dinamic care asigura patrunderea in adancime a ingredientelor active pentru o eficacitate maxima. Rutina suedeza de infrumusetare se bazeaza pe un numar minim de produse, aducand rezultate maxime. Astfel, brandul a creat rutine de ingrijire elaborate pe baza unei nevoi specifice precum: curatare, hidratare, lifting facial, acnee etc. Acum e momentul sa obtii o piele perfecta fara a petrece ore in baie sau la un salon cosmetic.

Descopera produsele si dispozitivele folosite pentru rutina suedeza de infrumusetare FOREO pe notino.ro.

Despre FOREO

FOREO, cel mai important brand medical skin-tech din lume, combina tehnologia de ultima ora si inovatia pentru a crea dispozitive inovatoare care economisesc atat timp, cat si bani, oferind in acelasi timp rezultate premium de ingrijire a pielii si frumusete. Terapie cu lumina LED, termoterapie, crioterapie, microcurent, pulsatii T-Sonic – aceste tehnologii revolutionare nu mai apartin domeniului science fiction-ului, ci sunt acum o realitate. Si cea mai recenta descoperire? O rutina suedeza de ingrijire care se bazeaza pe un numar minim de produse alcatuita din doar 3 pasi si jumatate si care ofera rezultate impecabile. Aceasta rutina foloseste patru dintre produsele cele mai renumite – toate concepute pentru a fi utilizate in armonie: LUNA 4, BEAR, UFO 2 si ISSA 3. In doar sapte minute, iti vei curata, netezi si hidrata tenul. Bine ai venit in lumea FOREO!

You May Also Like