FOREO celebreaza impactul femeilor asupra lumii

In 2023, Ziua Internationala a Femeii se concentreaza asupra temei DigitALL: inovatie si tehnologie pentru egalitatea de gen – fiind in perfecta armonie cu valorile FOREO, deoarece brandul este complet dedicat in a recunoaste si pretui excelenta feminina.

“FOREO s-a concentrat intotdeauna pe cum imposibilul devine posibil. Tocmai de aceea, credem ca toate meritele vor fi recunoscute, chiar daca in trecut acest lucru nu s-a intamplat. Desi femeile au obtinut in ultima vreme mai multa recunoastere, comunitatea din cadrul FOREO a stiut mereu cum femeile au fost mari inventatoare in materie de stiinta si tehnologie!”

De la simple necunoscute, femeile au devenit recunoscute international pentru aportul important in ceea ce priveste inovatia – daca ar fi sa ne uitam inapoi in istorie, lista femeilor care au avut o influenta majora asupra progresului este una foarte lunga.

Pompierii, politia si salvarea de vieti sunt ocupatii pentru barbati. Spune-i asta Mariei Beasley. Maria este una dintre femeile ce ne-a invatat o lectie – nu lasa pe nimeni sa iti spuna ce poti si ce nu poti face! Viata ei se concentra pe confectionarea rochiilor, cand intr-o zi, aceasta a inventat pluta de salvare rezistenta la foc. Un obiect care din acel moment si pana in prezent continua sa aiba un impact covarsitor. De exemplu, in anul 1912, cand Titanicul s-a scufundat, aceasta inventie a salvat peste 700 de vieti.

Am putea continua cu usurinta prin alte exemple de inventii facute de femei. De exemplu, fibra antiglont realizata de Stephanie Kwolek sau algoritmul de computer creat de Ada Lovelace.

A fost o cale lunga de la momentul in care femeile se indoiau de ele insele pana in zilele noastre, cand acestea stiu cine sunt si ce pot face. Dar totusi, din cand in cand, cineva se confrunta cu provocari. Prin urmare, FOREO doreste sa reaminteasca tuturor ca femeile sunt capabile de orice, iar stilul de viata actual nu ar fi ceea ce este astazi fara contributiile feminine de-a lungul istoriei.

Revolutionarea incepe cu pasi mici. Daca iti doresti sa schimbi si tu lumea, poti incepe prin a-ti schimba obiceiurile, precum rutina de ingrijire a pielii.

Descopera in gama FOREO 3 produse care iti vor sustine initiativa de a deveni o femeie mai puternica, ingrijita si pregatita sa-si asume riscuri, si anume, LUNA 3 plus, UFO 2 si BEAR.

LUNA 3 plus

Lumea se schimba mai usor cand tenul tau e sanatos! LUNA 3 plus este un dispozitiv menit sa ofere stralucire si fermitate, curatand pielea intr-un mod delicat, dar eficient. Cele 8 puncte termale se concentreaza pe zone concrete ale tenului, diminuand aspectul semnelor de imbatranire, in timp ce pulsatiile T-Sonic elibereaza pori astupati si indeparteaza resturile de machiaj. Mai mult de atat, dispozitivul este produs dintr-un silicon hipoalergenic, care este ideal si pentru pielea sensibila, fiind extrem de moale.

UFO 2

Un as in maneca este mereu echivalentul unui succes garantat. UFO 2 se clasifica in categoria produselor de tipul game-changer al rutinei. Dispozitivul este echipat cu un spectru complet de 8 lumini LED, tehnologie avansata de Hyper-Infusion, termoterapie, crioterapie si pulsatii T-Sonic. Rezultatul? In aproximativ 90 de secunde, tenului ii este oferit un aspect radiant si anti-inflamator, iar porii sunt minimizati. Mai mult de atat, prin actiunea delicata asupra pielii, aceasta este exfoliata fin, pregatind zonele pentru aplicarea celorlalte produse de ingrijire.

BEAR

O procedura ce dureaza doar 3 minute si iti poate schimba complet inceputul zilei. BEAR este un aparat menit sa ofere fermitate fetei, ca dupa un workout intens. Tehnologia cu microcurenti de 5 intensitati, sistemul anti-soc si pulsatiile T-Sonic reprezinta singurele elemente necesare pentru un efect de lifting, tonifiere si sculptare a contururilor fetei. Astfel, ridurile si liniile devin doar niste mituri.

Acestea sunt doar 3 modalitati prin care iti poti imbunatati in mod rapid si eficient viata. Acceseaza notino.ro si descopera intreaga gama FOREO, unde beneficiile sunt diversificate si garantate. 

You May Also Like