FOREO a lansat un dispozitiv IPL care este sold out instant

Cea mai recenta inovatie FOREO se bucura de un succes neasteptat la doar 13 zile de la lansarea optiunii de pre-sale. PEACH 2 reprezinta o alta modalitate prin care brandul seteaza noi standarde si obiceiuri in domeniul beauty-tech, combinand superb inovatia si dorinta de a avea un corp si o minte sanatoase si stralucitoare.

In 2023, FOREO a ales sa isi imbogateasca linia dedicata ingrijirii corpului, prin aparitia dispozitivului LUNA 4 body. La cateva luni de la aparitia acestuia, in centrul atentiei apare un nou produs, si anume PEACH 2 – un dispozitiv IPL de epilare, care-si depaseste detasat competitia.

Spre surprinderea tuturor, PEACH 2 este deja sold out, chiar daca este doar in etapa de pre-sale. Asta inseamna ca oamenii pasionati de frumusete si o rutina de ingrijire perfecta au incredere in capacitatea produsului si in rezultatele acestuia. Printr-o coincidenta, FOREO celebreaza 10 ani de existenta in 2023, lucru ce se imbina perfect cu succesul de neegalat al dispozitivului inca nelansat propriu-zis.

Acest fenomen este unul atat de important, incat FOREO a luat decizia de investi cat mai multe resurse si capacitate de munca in crearea dispozitivului PEACH 2 – asa incat numarul de pre-comenzi sa fie onorat cat mai rapid.

PEACH 2 este dovada clara a faptului ca FOREO continua sa-si pastreze promisiunea de a crea produse care asigura solutii reale pentru clientii lor. FOREO si-a dorit de o buna bucata de vreme sa dezvolte dispozitive din categoria IPL, mai ales pentru ca, clientii FOREO au solicitat acest lucru.

Pentru a descoperi mai multe noutati despre FOREO, lider la nivel mondial in domeniul beauty-tech, acceseaza www.foreo.com sau urmareste @foreo_official pe Instagram.

Despre FOREO:

FOREO, cel mai relevant brand de skin-tech din lume, combina tehnologia de ultima ora si inovatia pentru a crea dispozitive ce economisesc atat timp, cat si bani, oferind in acelasi timp rezultate premium de ingrijire a pielii. Terapia cu lumina LED, termoterapia, crioterapia, microcurentul, pulsatiile T-Sonic – aceste tehnologii revolutionare nu mai apartin science fiction-ului, ci sunt acum o realitate. Cea mai recenta descoperire o reprezinta un tratament facial complet care dureaza doar 5 minute, oferind rezultate la nivel de spa in 3 pasi simpli. LUNA 3 asigura o curatare faciala timp de 1 minut, urmat de UFO 2 cu un boost facial de 2 minute unde ingredientele din mastile de fata sunt impinse in cele mai profunde straturi ale pielii si BEAR, cel mai sigur dispozitiv cu microcurent din lume, care ofera o tonifiere impecabila a fetei! Bine ai venit in lumea FOREO.

You May Also Like