Fereya. La Robe et Les rêves

Brandul Fereya aduce în galeria sa o nouă colecție.

La Robe et Les rêves este un manifest pentru feminitate și sustenabilitate, în care rochiile ocupă locul central, completate de două fuste și un top.

Fiecare dintre cele 16 piese este manufacturată individual din cele mai fine țesături naturale (mătase, in, bumbac și lână), atent selecționate de la producători renumiți din Europa și certificați pentru sustenabilitate.

Rochiile au tăieturi clar definite, gândite în spiritul brandului, să fie purtate toată ziua & în toate anotimpurile, ușor de accesorizat cu tocuri înalte sau flats, cu jachete sau paltoane oversized.

Nuanțele colecției: albul, negrul, roșu, albastrul Klein și fucsia. O singură rochie, în ediție limitată, este realizată din in cu imprimeu.

Fiecare piesă este realizată “made to order” și lungimea poate fi customizată, un deziderat al Ceciliei Codreanu, creatoarea brandului, de a crea sustenabil.

Prețurile pieselor sunt cuprinse între 500 și 2400 Lei.

Campanie

Stilist: Lica Popescu

Model: Irina Magda

Fotograf: Christian Tudose

Make-up & Hairstyle: Alex Ifimov

See you on: https://fereya-shop.com @fereya_atelier https://www.facebook.com/fereya.ro #fereya #fereyaatelier #effortlessfeminity ______________________________________ Fereya este un brand de atelier gândit pe principiul “the 12 hours outfit” – piese purtabile atât la birou, cât și la o cină cu prietenii, la teatru sau la dans, în clubul ce închide seara.

Lansat oficial în data de 11 martie 2020, cu câteva zile înainte de intrarea României în carantină, Fereya înseamnă piese din mătase, in, bumbac și lână, cu texturi fluide, cu linii ferme și feminine, care pot fi purtate simplu sau accesorizate.

Pe site-ul brandului sunt disponibile trei categorii de produse: “New Collection”, “Collections” cu anumite piese din colecțiie anterioare și best seller-urile, dar și “Limited Edition”.

Piesele sunt realizate din materiale plăcute la atingere și prietenoase cu pielea, importate de la producători de prestigiu din Europa, în principal din Franța și Italia, care împărtășesc același sistem de valori și principii ca ale noastre, sunt dedicați practicilor etice și gestionării mediului și acordă prioritate transparenței, condițiilor echitabile de muncă și minimizării amprentei de carbon. Prin aprovizionarea cu materiale în mod responsabil și parteneriatul cu producători care au aceleași opinii, ne asigurăm că lanțul de furnizare reflectă angajamentul brandului pentru un viitor mai ecologic și mai echitabil.

Fereya a fost creat în anul 2019, de către Cecilia Codreanu, care a mixat cunoștințele acumulate în cei 16 ani de experiență în domeniul bancar cu o pasiune pentru design, croitorie și nu în ultimul rând, pentru materiale textile.

Fereya este disponibil online, cu livrări în România și cu acoperire internațională.

*****

You May Also Like