Expozitie de Craciun Assamblage Institutul de Arta si Design Bijuterie || Ceramica || Gravura si Ilustratie

Assamblage Institutul de Arta si Design incheie seria expozitiilor din 2020 dedicate aniversarii a 10 ani de la infiintare printr-o expozitie speciala de Craciun, in care vizitatorii vor putea cumpara bijuterii contemporane, obiecte de ceramica, gravura si ilustratii semnate de artisti si designeri romani.

Expozitia va avea loc in noul sediul Assamblage din Strada Dimitrie Racovita nr 18, ca preview al galeriei de arta si design ce va fi deschisa permanent in anul 2021. Publicul va putea cumpara cadouri de Craciun realizate de designeri romani si va putea savura cafea de specialitate si preparate de iarna pe terasa incalzita Carbon14 din aceeasi locatie. Editura Intaglio va expune o serie de ilustratii originale din proiectul “Detaliul Neoromanesc”, un album de ornamentica din Bucuresti menit sa promoveze stilul Neoromanesc publicului larg pe plan local si international.

De asemenea, in cele doua week-end-uri de expozitie vor avea loc demonstratii de bijuterie si gravura, in care vizitatatorii vor putea asista la procesul de prelucrare al metalelor si pietrelor pretioase sau al imprimarii gravurilor pe hartie manuala speciala.

Artisti si designeri expozanti :

Bijuterie contemporana: Andreia Gabriela Popescu, Alexandru Oancea, Andreea Popirlan – Albastru de Ileana, Diana Tobosaru – Anayd Blu, Diana Vasile, Gena Tudor, Marie Jianu, Miracolore, Razvan Popa, Silvia Cruceru, Mihaela Ciocalteu, Oana Cocea, Valentina Cziko.

Ceramica: Razvan Popa, Catalin Becheru

Gravura: Matei Serban

Ilustratie: Albumul “Detaliul Neoromanesc” – Editura Intaglio. Ilustratii originale semnate de Maria Postea si Bogdan Gargarita

Program expozitie

3,4,5,6 si 10,11,12,13 Decembrie 2020

Interval orar – 12.00 – 20.30

Expozitia se desfasoara in conformitate cu prevederile legale in vigoare privind  respectarea regulilor de siguranta si de distantare sociala. Se va permite accesul in galerie a maximum 20 persoane in acelasi timp, purtarea mastii fiind obligatorie. Pentru detalii, informatii si programari suplimentare – contact@assamblage.org / 0721.489.792

You May Also Like