EUPHORIA SKINCARE: OBTINE RUTINA DE FRUMUSETE DE LA 4 DIMINEATA A LUI CASSIE IN DOAR 90 DE SECUNDE CU FOREO

Nu e nevoie sa-ti setezi alarma la prima ora pentru a avea un ten neted si stralucitor!

Daca esti fan Euphoria, ai venit la locul potrivit! Vrei sa obtii pielea impecabila a lui Cassie Howard fara sa-ti setezi alarma la prima ora? Poti obtine acelasi ten ferm si luminos in doar 90 de secunde cu dispozitivul iconic BEAR de la FOREO. Acest dispozitiv cu microcurent foloseste pulsatiile T-Sonic pentru a sculpta si contura muschii fetei pentru un lifting non-invaziv.

Daca nu esti familiarizata cu serialul de succes, Cassie (interpretata de Sydney Sweeney) incepe sa se trezeasca la 4 dimineata in fiecare zi pentru a urma un regim intens de frumusete, in speranta de a-i atrage atentia sportivului Nate Jacobs. Rutina extinsa de ingrijire a pielii incepe cu instrumente de masaj facial si se termina cu o multime de serumuri. BEAR de la FOREO combinat cu SERUM abordeaza semnele imbatranirii, dand pielii tale un plus de stralucire si reducand liniile fine si ridurile in doar 90 de secunde, dupa care iti poti incepe ziua cu succes (sau sa mergi la scoala, ca in cazul lui Cassie).

BEAR trebuie folosit pe pielea curata dupa aplicarea unui strat conductiv de SERUM SERUM SERUM pe baza de apa, pentru a ghida microcurentul pe suprafata pielii. Dispunand de un sistem anti-soc, facandu-l cel mai sigur dispozitiv cu microcurent disponibil pe piata, BEAR masoara rezistenta pielii la electricitate si ajusteaza microcurentul in intensitatea aleasa de tine pentru siguranta si confort maxim.

Acest dispozitiv cu microcurent este un dispozitiv de tonifiere completa a fetei, aprobat de FDA, cu microcurenti avansati, care ajuta la reducerea aspectului liniilor fine, a ridurilor si a pielii lasate. Ofera cinci intensitati de microcurent pentru o rutina de ingrijire a pielii complet personalizata, in timp ce pulsatiile T-Sonic™ energizeaza pielea pentru un tratament facial stimulant ce-i reda fermitatea si elasticitatea, ajutand totodata la reducerea semnelor vizibile de imbatranire.

Daca nu esti familiarizata cu microcurentul, gandeste-te la el ca la un antrenament zilnic pentru fata ta, cu pauze intre acestea pentru a lasa muschii sa se recupereze. Depinde de tine daca preferi sa faci tratamentul dimineata sau seara. Insa, in orice caz, BEAR iti va oferi rezultate vizibile si de lunga durata atunci cand utilizezi dispozitivul in mod constant, pe o perioada lunga de timp. Ceea ce vei observa cu siguranta este reducerea ridurilor, o piele tonifiata si o stralucire naturala sau, pur si simplu, un lifting complet non-invaziv. Suntem siguri ca si Cassie aproba!

In plus, ti-am pregatit o oferta de ultima ora impreuna cu Notino, pentru a sustine produsele noastre eroice (BEAR, UFO 2, LUNA 3 si LUNA 3 plus). Oferta este valabila in perioada 21 – 27 martie 2022, pe notino.ro

You May Also Like