De ce merita sa te entuziasmezi pentru FOREO BEAR

Miraculosul microcurent anti-aging este singurul lucru de care ai nevoie pentru a obtine un ten stralucitor si tineresc

Pielea ta poate fi la fel de fantastica precum produsele de ingrijire pe care le folosesti. Imbunatateste-ti rutina de ingrijire a pielii cu marca suedeza de beauty FOREO si schimba total aspectul pielii tale cu BEAR: primul dispozitiv cu microcurent aprobat de FDA care ofera un lifting non-invaziv. BEAR foloseste o combinatie de microcurenti si tehnologia T-Sonic pentru a oferi pielii un aspect mai ferm, fin, dar si tineresc in acelasi timp. Dispozitivul anti-aging stimuleaza si ridica peste 69 de muschi ai fetei, ce te ajuta sa obtii un aspect tonifiat si ingrijit in doar 90 de secunde!

Pe masura ce popularitatea tratamentelor la domiciliu este in crestere, FOREO a dezvoltat BEAR pentru persoanele care sunt in cautarea unui aspect revigorant si ferm al pielii fara a folosit proceduri invazive. Dispozitivul aprobat de FDA este instrumentul perfect, fiind non-invaziv si lipsit de socuri, cat si usor de utilizat. Acesta imbuntateste in acelasi timp circulatia si stimuleaza productia de colagen, lasandu-te cu o fata intinerita. Nu e de mirare ca cel mai sigur dispozitiv cu microcurenti din lume este atat de iubit si folosit de celebritati, printre care se numara Chrissy Teigen, Kim Kardashian, Paris Hilton si Huda Kattan, renumit beauty guru.

Sferele metalice de microcurent care se regasesc pe suprafata dispozitivului BEAR canalizeaza curentii electrici de tensiune joasa pentru a tonifia celulele pielii, astfel incat acestea sa para umflate – ca si muschii tai dupa ce ridici niste greutati la sala. Rasfata-ti linia maxilarului, obrajii, fruntea si gatul, cu un tratament de cea mai inalta calitate. De asemenea, BEAR este disponibil si intr-o varianta mini. Bear mini functioneaza folosind aceeasi tehnologie pe baza de microcurenti pentru a se concentra cu atentie pe zonele mai greu accesibile ale fetei, cum ar fi zona ochilor si a gurii.

In momentul cand folosesti BEAR sau BEAR mini e recomandat sa aplici si produsul SERUM SERUM SERUM din gama FOREO, pentru a crea o balanta cand vine vorba de hidratarea pielii. Bogata in acid hiarulonic si squalan, formula bogata in antioxidanti hidrateaza, intinereste si ajuta BEAR sa ofere fetei tale tratamentul de care ai nevoie.

Esti gata sa iti definesti trasaturile faciale cu BEAR? Descopera gama completa FOREO pe notino.ro.

You May Also Like