COS X LINDA FARROW ONLINE PE COS.COM INCEPAND CU 22.02.2023  

COS colaboreaza cu brandul de ochelari LINDA FARROW pentru o colectie care ofera modele iconice facute pentru a fi purtate acum si pentru totdeauna. 

Infiintat in 1970, brandul de ochelari LINDA FARROW a avut o crestere fulminanta. Un pionier in introducerea ochelarilor ca adevarate accesorii in moda, Linda Farrow a redefinit acest produs experimentand continuu cu noi forme si stiluri care au devenit cunoscute ca modele clasice. Co-creand o noua gama pentru femeia moderna, expertiza recunoscuta LINDA FARROW ca producator de modele iconice este tradusa acum prin prisma COS. 

Colectia formata din 9 piese este o expresie armonioasa a mestesugului, reprezentand o abordare discreta a luxului. Acordand o atentie deosebita detaliilor, colectia contine cinci stiluri emblematice, de la aviator la wayfarer. Cu decupaje, accente aurii si un twist al gamei de culori, calitatea de neclintit primeaza, in timp ce toate lentilele ofera protectie UV 100%. 

Colectia va fi disponibila la nivel global pe cos.com pentru o perioada limitata. 

Despre COS 

Inspirat de cultura contemporana, brandul de moda din Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de imbracaminte, elementele esentiale de lux si modelele inovatoare care sunt facute pentru a dura. Dedicat calitatii si sustenabilitatii, COS adopta o abordare personalizata a designului, creand colectii unice care combina functionalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de design si inovarea materialelor sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare si pentru a asigura utilizarea in mod atent a fibrelor, indiferent daca acestea sunt reciclate, reinnoite sau provenite din surse durabile. 

cos.com 

@cosstores 

Despre LINDA FARROW 

Creatoare de moda initial, Linda Farrow si-a stabilit brandul omonim in 1970 si a fost unul dintre primii designeri care a tratat ochelarii de soare ca pe niste adevarate accesorii de moda. Astazi, la peste 50 de ani, LINDA FARROW s-a impus ca un brand de moda global care plaseaza calitatea de neclintit in fruntea designului. Brand purtat frecvent de celebritati, printre care Gigi si Bella Hadid, Rihanna, Beyonce, Kendall Jenner, Hailey Bieber si Lady Gaga si mai multe colaborari in curs cu cei mai apreciati designeri din lume, ritmul brandului nu da semne de stagnare. 

lindafarrow.com 

@lindafarrow 

You May Also Like