COS SARBATORESTE VARA CU O COLECTIE CAPSULA CARE PREZINTA LUCRARILE ARTISTULUI STEPHEN DOHERTY

COS are placerea de a anunta cea mai recenta colaborare cu Stephen Doherty, artistul multidisciplinar, din Manchester. Piesele in editie limitata prezinta lucrari de arta florala exclusiv realizate cu ajutorul tehnicii unice care implica cerneala si apa si il defineste pe Doherty. Concentrandu-se pe floarea inflorita, colaborarea celebreaza frumusetea naturii in cea mai rafinata forma a sa.

Imbratisand sinergia dintre arta si moda, colectia de 17 piese intruchipeaza eleganta effortless. Lucrarile de arta a lui Doherty sunt reimaginate pe panze de matase si in, transformand siluetele clasice COS. Colectia aduce in atentie si o serie de seturi co-ord, insa fiecare articol este conceput pentru a fi utilizat in nenumarate moduri, ziua sau seara, in functie de starea de spirit sau de ocazie.

Explorand mestesugul, broderia delicata cu margele se regaseste pe topurile bandeau, in timp ce finisajele unice de pe talie ofera un stil versatil si un element functional colectiei. Imprimeul floral este vizibil si pe accesorii, reelaborat pe un mule de piele si pe esarfe din matase.

Capsula COS x Stephen Doherty se lanseaza online in data de 8 iunie si fizic, in magazinul COS din Baneasa Shopping City, la aproximativ 1 saptamana distanta.

Despre COS 

Inspirat de cultura contemporana, brandul de moda din Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de imbracaminte, elementele esentiale de lux si modelele inovatoare care sunt facute pentru a dura. Dedicat calitatii si sustenabilitatii, COS adopta o abordare personalizata a designului, creand colectii unice care combina functionalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de design si inovarea materialelor sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare si pentru a asigura utilizarea in mod atent a fibrelor, indiferent daca acestea sunt reciclate, reinnoite sau provenite din surse durabile.

cos.com @cosstores

Despre Stephen Doherty

Seria Gratitude Blooms a lui Stephen Doherty a inceput in 2018, in timp ce acesta era artist rezident la Aamir Art House din Porvorim, Goa. Centrata in jurul utilizarii florilor in celebrarea rituala si in actele performative de recunostinta, aceasta prezinta picturi de flori devotionale in descompunere, petale si studii ale figurii umane in natura. Alte teme comune in lucrarile sale sunt comunitatea, conectivitatea si bucuria.

Doherty a studiat la Central Saint Martins si este un alumni al Fundatiei Sarabande, infiintata de Lee McQueen. In 2019, Stephen a primit premiul NEW WAVE: Creative din partea British Fashion Council.

Stephen este un artist britanic stabilit in Marea Britanie. Lucrarile sale au fost expuse la Somerset House, Londra (2014), The Mass Gallery Tokyo (2017), SHOWstudio, Londra (2019), Sarabande Foundation, Londra (2020) si Hastings Contemporary, Hastings (2021).

@stephen.doherty www.stephen-doherty.co.uk

You May Also Like