COS ȘI YEBOAH AU DEZVĂLUIT COLECȚIA METAMORPHOSIS ÎN LONDRA PRINTR- UN SHOW IMERSIV OFF-SCHEDULE

METAMORPHOSIS BY COS ȘI YEBOAH VA FI DISPONIBILĂ ÎNCEPÂND CU 1 FEBRUARIE 2023

În seara zilei de 26 ianuarie, COS și YEBOAH au sărbătorit lansarea viitoarei lor colaborări globale printr-o prezentare experimentală în Londra.

Proiectând culoare și mișcare pe un spațiu vast circular într-o locație unică, oaspeții au fost imediat integrați în prezentarea inspirată de ciclul de viață al fluturilor. Poetul și artistul James Massiah a creat un fundal sonor personalizat care s-a corelat cu inspirația generală a colecției, în timp ce paternurile caleidoscopice au stabilit background-ul pentru modele, conducând invitațiii într-o călătorie a metamorfozei. Defilând pe runway, în jurul unei insule populate cu invitați, Massiah a recitat live o compoziție care a continuat narațiunea serii.

Colecția prezintă o combinație de articole basic și articole de îmbrăcăminte streetwear de lux într-o paletă de culori care imbină nuanțe închise cu galben puternic. Croiala clasică soft de la COS se îmbină cu printurile fluture și dungile lui YEBOAH creând o sensibilitate sofisticată – o uniune effortless a celor două branduri. Șepcile și căciuliile oferă un aer relaxat alături de hanoracele tricotate și o jachetă college. Jachetele puffer oferă un cocoon corpului, iar țesăturile din lână RWS în carouri apar ca jachete structurate.

După show, participanții printre care Naomi Campbell, Edward Enninful, Tinie Tempah și Riccardo Tisci au continuat celebrarea în cadrul unei petreceri private. Oaspeții s-au bucurat de un cocktail special creat cu Ramsbury Single Estate Vodka, în timp ce DJ-ii Manny Norte și Taylah Elaine i-au încântat până la miezul nopții.

Colecția în ediție limitată va fi disponibilă exclusiv în magazinele COS selectate și cos.com începând cu 1 februarie 2023.

În seara zilei de 26 ianuarie, COS și YEBOAH au sărbătorit lansarea viitoarei lor colaborări

globale printr-o prezentare experimentală în Londra.

Despre COS

Photos Courtesy of Dave Benett

Inspirat de cultura contemporană, brandul de modă din Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de garderobă, elementele esențiale de lux și modelele inovatoare care sunt făcute pentru a dura. Dedicat calității și durabilității, COS adoptă o abordare personalizată a designului, creând colecții unice care combină funcționalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de design și inovarea materialelor sunt revăzute frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare și pentru a asigura utilizarea atentă a fibrelor, indiferent dacă acestea sunt reciclate, reînnoite sau provenite din surse durabile.

@cosstores COS.com

Despre YEBOAH

Designerul Reece Yeboah se bazează în mod unic pe rădăcinile, moștenirea și inspirațiile personale din modă și cultură, precum și obstacolele pe care le-a depășit în drumul parcurs pentru construcția brandului său. El speră să fie o inspirație pentru ceilalți, curajul și forța lui să ajute la deschiderea drumului pentru următoarea generație.

@yeboah_official yeboahonline.com

Despre Ramsbury

Ramsbury Estate se întinde pe o suprafață de peste 19.000 de acri în inima Kennet Valley; aici produce premiatele Ramsbury Single Estate Gin și Vodka utilizând produse cultivate pe moșie. Prin combinația dintre tradiție și gândire inovatoare, rezultatul este un produs perfect, care livrează un gust englezesc inimitabil.

www.ramsbury.com

You May Also Like