COS PREZINTĂ VIZIUNEA SA PENTRU PRIMĂVARĂ VARĂ 2021 ȘI LANSEAZĂ PRIMA COLECȚIE DE OCHELARI DE SOARE CIRCULAR COS X YUMA LABS

Brandul londonez COS are deosebita plăcere de dezvălui viziunea sa pentru sezonul primăvară- vară 2021, axată pe o perspectivă optimistă pentru planetă, oamenii săi și generația următoare.

Colecția este bazată pe piese rafinate de îmbrăcăminte, de la costume, la tricotaje ușoare și blazere. Toate itemurile sunt realizate din materiale provenite din surse sustenabile cum ar fi bumbacuri organice, bijuterii realizate din ambalaje de iaurt reciclate și seturi de tricotaje fără cusături, cu deșeuri zero, fiecare piesă fiind concepută pentru a duce purtătorul dincolo de sezon.

Ca parte a călătoriei în curs și a angajamentului către circularitate, COS a colaborat cu brandul din Antwerp, Yuma Labs pentru a crea și lansa prima colecție de ochelari de soare. Realizați din materiale 100% reciclate, ochelarii de soare COS x Yuma Labs sunt proiectați pentru a se asigura că fiecare piesă poate fi reciclată atunci când ajunge la finalul vieții. Colaborarea prezintă patru stiluri unisex în culori exclusive, proiectate de COS și realizate cu atenție de Yuma Labs.

Pentru a celebra noul sezon COS s-a parteneriat cu Brittany Bathgate, creativ din UK si Sophia Roe, stilist din Danemarca pentru a prezenta online piesele lor favorite din colectia SS21:

https://www.cosstores.com/en_eur/live-shopping-event.html

DESPRE COS

Inspirat de artă și cultura contemporană, marca de modă din Londra este cunoscută pentru colecțiile care echilibrează designul inovator cu stilul durabil, fiecare piesă fiind realizată pentru a rezista dincolo de sezon. COS creează un design modern, funcțional și considerat pentru femei, bărbați și copii și a susținut artele de la lansarea mărcii prin colaborări cu artiști consacrați și emergenți, galerii și studiouri de creație.

DESPRE YUMA LABS

O lume fără risipă, aceasta este viziunea Yuma Labs. Brandul revoluționar de ochelari de soare proiectează ochelari la modă din sticle PET reciclate. Ochelari 100% circulari cu rame complet detașabile. În acest fel sunt ușor de reciclat la sfârșitul vieții. Sebastiaan de Neubourg a lansat brandul în 2018 ca W.R.YUMA. Fapt amuzant: Yuma se referă la cel mai însorit loc de pe pământ, și anume Yuma din Arizona (SUA). www.yuma-labs.com

You May Also Like