COS OFERTA LIMITATA: 30% REDUCERE LA PIESELE SELECTATE 23-29 NOIEMBRIE

EXCLUSIV ONLINE ACCES VIP 29 NOIEMBRIE: 30% REDUCERE COLECTIE COMPLETA

EXCLUSIV ONLINE 30 NOIEMBRIE: 30% REDUCERE COLECTIE COMPLETA

Anul acesta COS ofera o reducere exclusiva la piese selectate: “dressed up to dressed down and everything in between”. Clientii au acum ocazia sa descopere cele mai iubite piese ale marcii din colectia pentru sezonul rece.

De-a lungul acestei saptamani va exista o oferta limitata la piese atent selectate din colectiile pentru femei, barbati si copii. De la imbracaminte de ocazie si modele atemporale, pana la layerere confortabile de weekend, fiecare piesa este conceputa pentru a constitui o baza a garderobei saptamanale. Paltoanele care vor rezista sezon dupa sezon si tricotajele realizate din fire provenite din surse sustenabile completeaza colectia.

Colectia COS toamna iarna 2020 imbina proprietati inovatoare cu tehnici traditionale pentru a forma clasice redefinite, dedicate stilului de durata si longevitatii. Culorile neutre precum crem-ul si beije-ul si tonurile de gri care definesc baza acestui sezon sunt contrastate cu albastru electric si verde pin.

Pentru o perioada limitata de timp: 23 – 29 noiembrie, clientii pot cumpara piesele cu o reducere de 30% online si in magazinele selectate si exclusiv online pe 30 noiembrie pentru colectia completa, cu acces VIP pe 29 noiembrie doar pentru abonatii COS.

Devino si tu abonat COS: cosstores.com/en_eur/newslettersubscribe.html

You May Also Like