COS LANSEAZA SERIA DE GENTI CAVATELLI

COS prezinta noua serie de genti din piele Cavatelli – un clasic modern realizat din piele moale cu detalii rafinate, oferind o gama de dimensiuni potrivite pentru fiecare ocazie.

Atentia meticuloasa acordata detaliilor in cusaturi si constructie asigura un finisaj curat, in timp ce volumul si incretirea asigura o geanta spatioasa eleganta. Snururile tubulare cu noduri permit pielii fara crom sa creeze forme care amintesc de numele seriei, pastele Cavatelli, in procesul de productie manuala.

Conceputa pentru a fi purtata aproape de corp sau drapata elegant pe umar, capsula cuprinde patru modele, de la o forma supradimensionata, la o versiune adaptata special pentru obiecte esentiale, cum ar fi telefoanele si cheile. Fiecare geanta este captusita cu bumbac organic si completata cu elemente functionale – modelul supradimensionat are in focus confortul si este usor de purtat avand o curea lata din piele, inchidere magnetica ascunsa, buzunare interioare cu si fara fermoar.

Alaturi de gama extinsa de articole din piele si accesorii atemporale ale brandului, seria Cavatelli este disponibila in culorile alb luminos, rosu aprins si negru clasic in magazine si online pe cos.com.

Despre COS

Inspirat de cultura contemporana, brandul de moda cu sediul in Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de garderoba, articolele esentiale si modelele inovatoare care sunt facute sa dureze. Dedicat calitatii si sustenabilitatii, COS adopta o abordare personalizata a designului, creand colectii unice care combina functtionalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de design si inovattiile in materie de materiale sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare si pentru a asigura utilizarea in mod atent a fibrelor, indiferent daca acestea sunt reciclate, reinnoite sau provenite din surse durabile.

cos.com

@cosstores

You May Also Like