COS LANSEAZA COLECTIA ACTIVE PENTRU FEMEI

COS are placerea de a anunta lansarea unei noi categorii de produse pentru primavara 2020: activewear.

Colectia ofera o serie de piese de imbracaminte dedicate in exclusivitate femeilor, piese definite de valorile cheie ale brandului: functionalitate, easy to wear, concepute pentru un stil de viata activ.

Colectia Active imbratiseaza etosul COS: design atemporal si angajamentul pentru metodele de productie sustenabile. Noi fibre tehnice obtinute din materii prime regenerabile sunt introduse. Poliesterul si nailonul reciclate, alaturi de bumbacul organic dau colectiei durabilitate. Fiecare piesa poate fi purtata atat in scop atletic, cat si athleisure.

Piesele Active sunt concepute pentru a lua forma corpului purtatorului si a-i lasa libertate de miscare. Inovatia este explorata prin functionalitate ascunsa; sutienul sport este realizat dintr-un material cu uscare rapida si compresie; tesatura tricoului absoarbe umiditatea. Sutienul poate fi purtat in set cu pantalonii scurti sau colanti. Toate piesele sunt disponibile in trei culori.

COS Active prezinta o paleta de culori rafinata: maro-maslina, bleumarin intens si petrol, contrastata de roz si albastru cyan.

Pentru a obtine un aspect unitar colectiei i se adauga o geanta de gimnastica cu pliuri ascunse si sosete pentru incaltaminte sport.

Colectia Active este disponibila online pe cosstores.com

You May Also Like