COS LANSEAZA CEA MAI RECENTA COLECTIE ATELIER DEDICATA DESIGNULUI ATEMPORAL SI ARTEI MESTESUGULUI FIN

COS continua angajamentul fata de manufactura si croitorie contemporana in cea mai recenta colectie Atelier. Concepute in atelierul intern al brandului, piesele versatile continua sa se distinga prin materiale fine si o atentie impecabila la detalii.

Colectia de primavara Atelier prezinta tehnici inovatoare si complexe de croitorie care se regasesc in cusaturile incretite si in corsetele ascunse, ce evidentiaza siluete sculptate. Reinventate pentru acest sezon, piesele day-to-evening si esentialele elevate prezinta detalii si finisaje caracteristice, cum ar fi talia reglabila. Jachetele de costum sunt rafinate si prezinta revere pliabile spre interior, în timp ce manecile alungite ale camasilor ofera noi posibilitati de purtare.

Paleta de culori folosita este fresh si echilibreaza tonuri neutre delicate cu rosul indrazneț si galbenul acid vibrant, completand texturi variate si detalii transparente. Prin selectia meticuloasa a materialelor, fiecare piesa de imbracaminte ilustreaza angajamentul COS fata de mestesug, subliniind devotamentul brandului fata de calitate si longevitate. O tehnica de plisare manuala folosind matrite personalizate de hartie are ca rezultat o pereche de pantaloni ampli si o esarfa asortata – marginile pictate manual creeaza profunzime si dau impresia de miscare. Țesaturile incretite artistic aduc noutate pieselor din colectie; un fir diafan realizat din hartie sta la baza tricotajelor fine, in timp ce jachetele din piele, balerinii si mocasinii sunt perforate cu precizie cu ajutorul unei tehnici de taiere cu laser.

Cu inspiratie din anii 1990, colectia pentru femei adopta siluete alungite; fuste dramatice cu lungime maxi si o rochie sirena cu un tiv structurat sunt in centrul atentiei. Colectia pentru barbati reflecta fluiditatea din colectia pentru femei, propunand croieli relaxate prin jachete largi și camasi rafinate din matase. Pentru a completa fiecare look, COS introduce pentru prima data ochelari de soare in colectia Atelier, alaturi de articole de marochinarie, bijuterii unisex, brose si curele, care formeaza o estetica contemporana, dar atemporala.

You May Also Like