COS LANSEAZA ASTAZI MAGAZINUL ONLINE IN ROMANIA

COS are placerea de a anunta astazi lansarea magazinului online in Romania: cosstores.com.

Inspirat de arta si cultura contemporana, brandul londonez este recunoscut pentru colectiile care echilibreaza designul inovativ si stilul durabil, fiecare piesa fiind realizata sa reziste dincolo de sezon.

Magazinul online se lanseaza in Romania cu colectia de primavara- vara 2020, colectie care exploreaza aspectele practice ale garderobei utilitare si prezinta materiale inovative precum tesaturi vopsite organic si denim peliculizat. Texturile si constructia croiului sunt regandite pentru a crea puncte de interes. Tesatura tehnologica rezistenta este combinata cu bumbac, intr-o noua tehnica si folosita la conceperea camasilor. Inovand in mod responsabil tesaturile in fiecare sezon, tot bumbacul folosit in colectie este obtinut din surse sustenabile: bumbac organic, reciclat si reconstituit.

Pentru a marca lansarea in Romania, COS s-a asociat cu influencerii locali Zenobia Lazarovici @neoandlime si Virgil Godeanu @virgilgod pentru a prezenta piesele COS preferate. *Fotografiile au fost realizate inainte de CV-19 pandemic.

You May Also Like