COS ANUNTA DEBUTUL LA NEW YORK FASHION WEEK IN LUNA SEPTEMBRIE

COS anunță debutul la New York Fashion Week în luna septembrie, cu campania de Toamnă Iarnă 2022, avându-le în spotlight pe modelul american Paloma Elsesser, alături de actrita și producătoarea Natasha Lyonne, fotografiate în New York de Mario Sorrenti.

Inspirându-se din energia dinamică a marilor orașe, COS își propune să celebreze comunități diverse din New York și expresia individuală pe fundalul puternic al orașului.

Programat ca parte a programului oficial al Consiliului Creatorilor de Moda din America, show-ul va avea loc pe 13 septembrie la ora 14:00 EDT (9 PM ora României) și va fi transmis în direct pe cos.com.

CEO-ul CFDA, Steven Kolb, comentează: „CFDA spune bun venit COS la New York Fashion Week. În fiecare sezon curatoriem un program oficial care reflectă creativitatea și suntem încântați să avem COS în line-up-ul acestui sezon. NYFW este din ce în ce mai mult o destinație pentru mărcile internaționale care doresc să se conecteze la cultura NYC și la vastul public american.”

Mai multe informații despre show și colecția Toamnă Iarnă 2022 vor fi furnizate in perioada urmatoare.

Despre COS

Inspirat de cultura contemporană, brandul de modă din Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de îmbrăcăminte, elementele esențiale de lux și modelele inovatoare care sunt făcute pentru a dura.

Dedicat calității și sustenabilitatii, COS adoptă o abordare personalizată a designului, creând colecții unice care combină funcționalitatea cu stilul atemporal. Detaliile experimentale de design și inovarea materialelor sunt revizuite frecvent pentru a include cele mai recente progrese vestimentare și pentru a asigura utilizarea în mod atent a fibrelor, indiferent dacă acestea sunt reciclate, reînnoite sau provenite din surse durabile.

@cosstores COS.com

You May Also Like