COS ANUNȚĂ DEBUTUL ÎN CADRUL LONDON FASHION WEEK COLECȚIA AW21 ÎNTR-UN SHOW HIBRID

COS are plăcerea de a anunța că va lansa colecția de toamnă iarnă 2021 în cadrul London Fashion Week prezentată de Clearpay în septembrie 2021, într-un spectacol hibrid care va cuprinde o pasarelă fizică combinată cu portretizare artistica și imagini în mișcare, show ce va fi livestreamed pe cos.com

Trecând printr-o perioadă de schimbare, cu un sentiment revigorat al scopului și al angajamentului, sezonul de toamnă iarnă va marca o nouă direcție pentru brand. Colecția încorporează stilul atemporal semnatură COS și înfătișează iconuri elevate și redefinite al garderobei. Explorând noi moduri e de a privi cultura contemporană din perspectiva fashion, campania prezintă activistul, futuristul și povestitorul Janaya Future Khan, actrița Jodie Turner-Smith și supermodelul Raquel Zimmermann, alături de o distribuție de excepție de inovatori și creatori care modelează modul în care gândim viitorul – o expresie colectivă care își propune să regândească viitorul.

Inovația materialelor și conceptele de design de lungă durată rămân esențiale pentru COS, întrucât brandul continuă să își susțină angajamentul față de sustenabilitate cu o colecție concepută spre circularitate. De la materiale organice și reutilizate la țesături reciclate, o abordare considerată pe tot parcursul procesului de proiectare și producție limitează cererea de resurse naturale.

Atelierul intern COS revizitează detaliile intrinseci și construcția meticuloasă din spatele pieselor iconice. De la legătura de contrast până la întăriturile lucrate manual și noi procedee de reglare al croiurilor, brandul continuă să se concentreze pe craftmanship și longevitate. Un nou logo va apărea începând cu această colecție și va fi actualizat pe toate ambalajele din această toamnă. Realizat folosind hârtie din surse responsabile și cu mânere din hârtie țesută, noua inovație a materialelor asigură că ambalajul este 100% reciclabil, în conformitate cu valorile de sustenabilitate ale brandului

Fotograf Campanie: Jack Davison

Stilist Campanie: Clare Richardson

Despre COS

Inspirat de cultura contemporană, brandul de modă londonez este cunoscut pentru colecțiile care echilibrează designul inovator cu stilul durabil, fiecare piesă fiind realizată să dureze dincolo de sezon. COS creează design modern, funcțional și considerat și a susținut artele de la începuturi prin colaborări cu creativi, galerii și studiouri de creație consacrate și emergente.

@cosstores

COS.com

You May Also Like