Colectia Reserved pentru barbati impresioneaza prin minimalism si simplitate

Colectia Reserved pentru barbati a acestui sezon ne duce cu gandul la albastrul pur al oceanului si la nuantele superbe ce pot fi descoperite atunci cand explorezi Insulele Canare. Un climat care reflecta impecabil atmosfera produsa de articolele vestimentare ale acestei colectii. Fiecare piesa a fost conceputa pe baza unui spirit ce imbina nonsalanta eleganta cu minimalismul si confortul, oferind un stil versatil si modern.

Venirea primaverii a reprezentat un punct de plecare pentru Reserved, unde schimbarile mediului de zi cu zi au influentat aspectul articolelor. De aici apar siluetele lejere, casual, ce reinterpreteaza clasicul. Insa, functionalitatea pastreaza o forma eleganta, prezentand un stil minimalist cu un twist – linii si texturi moi, complet opuse hainelor frugale si austere din anii 90.

Designerii Reserved au dorit sa creeze o gama de articole universale, potrivite pentru o multitudine de ocazii si generatii. Fie ca e vorba despre viata de zi cu zi sau evenimente mai importante din viata ta, piesele sunt construite pentru a oferi o libertate stilistica nemarginita, lasandu-ti caracterul unic sa preia conducerea. Overlayering-ul functioneaza intr-un tandem perfect cu intreaga colectie.

Paleta de culori se concentreaza pe nuante naturale – precum bej si maro -, avand introduse intr-un mod extrem de subtil accente de negru, gri, bleumarin si alb murdar. Printre pattern-urile preferate se remarca dungile marinaresti sau carourile delicate, ce pun in evidenta inca o data caracterul divers. In plus, detaliile joaca un rol esential: tesatura tricotata, suprafetele mate sau lucioase si materialele naturale – in, piele, bumbac – ne cuceresc permanent.

La nivel de accesorii, modelele propuse includ pantofi comozi, precum adidasi si mocasini, dar si o gama superba de curele si genti cu manere.

Daca esti curios sa descoperi intreaga colectie Reserved pentru barbati a acestui sezon, viziteaza reserved.com.

You May Also Like