Artistry lanseaza o gama de skincare curata, trasabila si vegana

Noua gama Artistry Skin Nutrition™ functioneaza ca suplimente pentru piele pentru a aborda 5 cerinte cheie nutritionale pentru piele si pentru a imbunatati in mod semnificativ aspectul sanatos al acesteia. 

Asa cum corpul are nevoi nutritionale pentru a fi sanatos, la fel are si pielea pentru un aspect sanatos. Artistry™ introduce o colectie diferita de orice alta linie de ingrijire a pielii  – produsele Artistry Skin Nutrition™, care functioneaza ca suplimente pentru piele. Noua linie de ingrijire a pielii curata, trasabila si vegana, este sustinuta de cercetare de ultima generatie si contine fitonutrienti, pentru a oferi frumusete sanatoasa – fara compromisuri. 

Fiecare produs include ingrediente de la fermele Nutrilite™, un lider mondial in vitamine si suplimente alimentare pe baza de plante, care sunt trasabile de la seminte la piele, pentru a se asigura puritate, siguranta si eficienta. Aceste solutii de ingrijire a pielii vizeaza nevoile fiecarei persoane si lacunele nutritionale ale pielii, astfel incat sa poata crea un regim de infrumusetare personalizat care este exact ce trebuie, de fiecare data. 

Promisiunea Artistry Healthy Beauty 

Atunci cand pielea are ceea ce are nevoie pentru a arata si a se simti sanatoasa, este mai capabila sa se protejeze si sa-si repare aspectul – sa arate si sa se simta radianta. Lansarea Artistry Skin Nutrition™ se bazeaza pe experienta combinata, de 145 de ani a celor doua branduri: Artistry si Nutrilite. Oamenii de stiinta din Artistry™ au descoperit ca pentru un aspect sanatos al pielii e nevoie sa abordam cele 5 cerinte nutritionale cheie ale acesteia: purificare, echilibrare, reconstructie, hidratare si protectie. Produsele Artistry Skin Nutrition™ au fost create pentru a functiona ca suplimente pentru piele si indeplinesc aceste cerinte, si pentru a imbunatati aspectul sanatos al pielii cu un regim simplu de urmat. Toate produsele Artistry Skin Nutrition™ sunt formule vegane*, cu ingrediente pure, sigure si procese de fabricatie perfectionate. Acestea sunt promisiunile tuturor produselor Artistry Skin Nutrition™ si consolideaza adevaratul sens al Artistry™ Healthy Beauty.

Dezvoltat de stiinta avansata a pielii + fitonutrienti 

Fitonutrientii sunt la baza formulelor Artistry™ si sunt cel mai bun mod de a ajuta la crearea produselor de infrumusetare eficiente. Ori de cate ori este posibil, Artistry™ apeleaza la cea mai de incredere sursa de plante – fermele Nutrilite™ – pentru ingrediente puternice si curate, si amplifica superstarurile naturii cu o stiinta inovatoare a pielii creand produse care ofera rezultate reale si vizibile. 

Personalizat pentru Tine 

Sub marca Artistry™ fiecare poate gasi produsele de care are nevoie. Formulele Artistry™ sunt create cu tehnici de ultima generatie, pentru a oferi solutii specifice pentru nevoile unice ale fiecarei persoane, pe baza unei baze de date de peste 32.000 de fete diverse din intreaga lume. Aceasta este experienta profund personalizata a Healthy Beauty.

Descopera Artistry Skin Nutrition 

Produsele de ingrijire a pielii Artistry Skin Nutrition™ abordeaza 5 cerinte cheie nutritionale ale pielii cu regimuri complete care includ un produs de curatare, toner si crema hidratanta pentru fata. Fiecare pas functioneaza ca un supliment pentru piele pentru rezultate reale, vizibile. 

Incepeti sa vedeti diferenta cu un aspect mai neted, revitalizat si radiant – aspectul universal dorit al frumusetii sanatoase. Produsele Artistry Skin Nutrition™ sunt vandute exclusiv prin reteaua de distribuitori Amway. Va invitam sa vizitati www.amway.ro pentru mai multe informatii sau pentru a contacta un distribuitor. 

You May Also Like