Ankle boots: ghid de bună purtare

Noiembrie ne amintește că în curând sosește frigul, însă cu aceste modele de ghete vă garantăm că picioarele vor fi cât se poate de călduroase.

Botinele se vor dovedi în următoarele luni cele mai bune investiții stilistice – noi am făcut o incursiune la Deichmann pentru a găsi cele mai interesante modele (la prețuri avantajoase).

Dacă mai ai nevoie de motive pentru a-ți achiziționa (încă) o pereche de ankle boots, iată câteva: sunt atemporale, versatile, chic, și mai ales, practice în sezonul rece.

De departe, cea mai populară alegere este negrul. O pereche de ghete fără toc, de inspirație biker, este o piesa esențială pentru a face trecerea de la un sezon la altul. Asorteaz-o cu rochiile maxi din garderobă, alături de pulovere moi și veste de lână.

Poți da o nouă interpretare jeanșilor skinny, purtându-i cu o pereche de botine, șosete colorate lungi și outfit stratificat format din cămașă, pulover sau cardigan. 

Ghetele bej sau maro merg de minune alături de pantaloni și sacouri, în ținute monocrome. Este un mix ideal pentru zilele care includ un eveniment sau o ieșire la cină.

Tot acest model reprezintă soluția câștigătoare pentru a stiliza fustele mini pe care le vedem din ce în ce mai des pe podiumurile de modă și în feed-ul influencerilor. Pune-le în valoare alături de un dres tip plasă și un body sau top cambrat. Varianta cu jachetă scurtă sau cardigan este de asemenea atrăgătoare.

Lista noastră de dorințe se încheie cu botinele scurte cu toc, model care necesită întotdeauna un rol principal în outfit-ul tău. Mai exact, construiești întreaga ținută în funcție de ele, lăsându-le la vedere.

Cea mai populară combinație este alături de pantaloni deasupra gleznei, plus un pulover sau top asortat la culoarea ghetelor.

Rochiile-pulover și cămășile supradimensionate sunt de asemenea alegeri inspirate.

Descoperă toate modelele de ghete în colecția din iarnă DEICHMANN, disponibile în magazinele din țară și online, pe deichmann.com.

You May Also Like