Amway Europa doneaza 1 milion de euro pentru fundatii caritabile si organizatii ce sustin oamenii aflati la nevoie

Amway, compania de vanzari directe nr. 1 in lume*, isi pastreaza angajamentul de a ajuta oamenii sa duca o viata mai buna prin campania „Reusim impreuna.” In Romania donatia se indreapta catre Societatea Nationala de Cruce Rosie, si se ridica la suma de 66.000 dolari.

Distribuitorii Amway, clientii si angajatii si-au unit fortele pentru a face din campania “Reusim impreuna” un succes si au reusit sa stranga 500.000 de euro din vanzarea mastilor de protectie, spunand oamenilor: „Protejeaza-te. Protejeaza-i pe cei dragi. Si ajuta comunitatile noastre. ” Cu generozitate, Amway a egalat suma stransa, donatia totala ajungand la 1 milion de euro.

“La Amway, ducem misiunea de a ajuta oamenii sa duca o viata mai buna dincolo de oportunitatea de afacere si dincolo de produse” spune Melodie Nakhle, Managing Director – Europa, Africa de Sud, Australia si Noua Zeelanda.

Intr-adevar, Amway a raspuns crizei COVID-19 punand la vanzare un pachet de 50 de masti de unica folosinta, cu 3 straturi si 98% eficienta de filtrare bacteriana.

“Reusim sa avem rezultate globale oferind putere oamenilor sa duca o viata mai sanatoasa. In conformitate cu valorile noastre, incurajam distribuitorii Amway si angajatii nostri sa sprijine fundatiile caritabile si organizatiile care reflecta pasiunile lor si care au un impact puternic asupra comunitatilor locale” explica Melodie Nakhle.

Milionul de euro va fi donat fundatiilor de caritate si organizatiilor locale din intreaga Europa. Pentru Romania suma stransa este de 66.000 dolari si a fost donata catre Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania.

„Am fost impresionati de mobilizarea Amway in campania „Reusim impreuna.” Inca o data oamenii au inteles ca fiecare dintre noi poate contribui, ca pandemia nu s-a terminat si este nevoie in continuare de sprijin.  Suntem onorati sa avem alaturi de noi parteneri implicati in problemele comunitatii. Le multumim pentru tot sprijinul si ii asiguram ca fondurile colectate vor fi foarte utile in acest nou val al pandemiei COVID-19”  a declarat Ioan Silviu Lefter, Director General Crucea Rosie Romana.

Campania “Reusim impreuna” a luat viata in 2020 pentru a sprijini societatea in lupta cu COVID-19. Datorita donatiilor facute prin intermediul site-urilor web din intreaga Europa, Amway a facut o donatie initiala de 135.000 de euro organizatiilor locale de sprijin. Donatia suplimentara de 1 milion de euro din acest an reprezinta continuarea angajamentul Amway de a sprijini oamenii din toata Europa sa duca o viata mai buna.

You May Also Like