4 modele de trench coat pe care sa le cumperi in decembrie

Daca tinutele pentru Craciun, Revelion si alte petreceri tematice sunt deja pregatite, dilema stilistica pentru a gasi un numitor comun pentru garderoba ta de iarna este cat se poate de actuala.

Decembrie este cel mai bun moment pentru a investi intr-un trech atemporal, deoarece piesele cu adevarat valoroase nu raman disponibile la reducerile de la inceput de an. Cum arata trend-coat-ul anului 2020? Lung, lejer si pretios.

Designerul Stefana Ludusan propune pentru Londë Studio 4 modele care iti vor completa tinuta in asa fel incat intregul look sa fie remarcat.

Inspirate de structura paltonului clasic al anilor ‘80, trench-urile Londë Studio evolueaza printr-un design actual si folosirea unui joc de volume, pastrandu-se totodata simplitatea si aspectul sofisticat al pieselor.

Androgin- inspirat la prima vedere din garderoba masculina, acest model cucereste prin detaliile glam precum manecile oversize si volumul din dreptul umerilor, perfect pentru a fi stilizat unei rochii de cocktail sau unei tinute cu jeans si bocanci.

Oversize– dictonul fashion al ultimelor sezone isi pune amprenta pe acest model larg cu rever ce innobileaza orice tinuta sport sau casual. Creat pentru a fi piesa de rezistenta al unei garderobe eclectice, iti permite nenumarate combinatii pastrand totodata un aspect unitar al tinutelor tale.

Couture – lung, extravagant si cu insertii pretioase de catifea, este piesa din dressing ce poate fi lasata mostenire generatiilor urmatoare. Ai o viata la dispozitie sa il stilizezi cu cele mai spectaculaose outfit-uri.

Neo Classy– Simplitatea provocatoarea a fost mereu ingredientul secret al puterii de seductie feminine si acest trech intruchipeaza frumusetea si fraglilitatea intr-o creatie pe care trebuie sa o ai.

Trench-urile si colectia completa de iarna Londë Studio sunt disponibile exclusiv online, pe londestudio.com

You May Also Like